REINIGINGSCERTIFICAAT

Reinigingscertificaat nodig?

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd worden in verband met brandveiligheid. Wij kunnen u alleen voorzien van een certificaat, mits u alle onderdelen van uw afzuiginstallatie laat reinigen of vervangen. Het kan natuurlijk zo zijn dat als wij uw motor reinigen, er een ander defect of niet gereinigd onderdeel in uw installatie aanwezig is. Hierdoor kan er nog steeds brandgevaar zijn.
Wij kunnen het certificaat dus alleen waarborgen als wij ook alles hebben geïnspecteerd.

Reinigingcertificaat

L-Cleaning staat voor u klaar!

Ons medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen. Hierdoor kunnen zij op efficiënte wijze het schoonste resultaat leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd worden in verband met de brandveiligheid. Na betaling van de factuur ontvangt u een certificaat van reiniging als eventueel bewijs voor de brandverzekering.

"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.

Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
HR Manager
“Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen. Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen
Chef

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? 
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00-17:00
(Telefonisch bereikbaar tot 17:00)

Contactgegevens

Venkelbaan 23, 2908 KE Capelle aan den IJssel