PROFESSIONEEL EEN DIEPTE REINIGING UIT laten VOEREN

Diepte reiniging

L-Cleaning is gespecialiseerd in dieptereiniging van grootkeukens en het reinigen van uw afzuigsysteem. Met jaren ervaring zijn wij actief door heel Nederland.

Wat is diepte reiniging?

Een dieptereiniging is eens in de zoveel tijd noodzakelijk als aanvulling op het dagelijkse onderhoud. Vooral als het gaat om de optimale hygiëne van professionele keukens en sanitaire ruimtes. Vuil, vet en stof zitten namelijk ook in en achter keukenapparatuur en het sanitair. Een professionele dieptereiniging is dan noodzakelijk. Voor een specialistische reiniging van keukenapparatuur of sanitair bent u bij L-Cleaning aan het juiste adres.

vetkanaal reinigen werkbussen

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd worden in verband met de brandveiligheid. Na betaling van de factuur ontvangt u een certificaat van reiniging als eventueel bewijs voor de brandverzekering.

Afzuigkap
Afzuigkanalen reinigen
afzuigkanaal reinigen werkbussen

Werkwijze keuken:

  1. Bij deze reiniging worden wanden, afzuigkappen en afzuigkanalen, apparatuur en vloeren intensief gereinigd met speciaal daarvoor bestemde producten.
  2. Daarna zal de keuken in gedeeltes gereinigd worden. Moeilijk bereikbare plaatsen worden handmatig na bewerkt. Losstaande apparatuur zoals bijvoorbeeld ovens, magnetrons, steamers, koel- en vrieskasten zullen handmatig worden gereinigd.
  3. Na reiniging worden rvs afwerkmaterialen (uitgezonderd werkoppervlakken) eventueel na bewerkt met een speciaal product, waardoor de glans van het rvs weer wordt hersteld. Conserveren van roestvrijstalen materialen met de daarvoor bestemde oliën wordt alleen op verzoek van de opdrachtgever uitgevoerd.
  4. Door ons verwijderde kitnaden worden opnieuw aangebracht. Overige kitnaden worden gecontroleerd en zo nodig vervangen in overleg met de opdrachtgever.

Bekijk ons werk

Werkwijze sanitaire:

Tijdens een sanitaire dieptereiniging worden uw toiletten, doucheruimtes en/of andere sanitaire voorzieningen – met behulp van een eenman schijf en speciale, krachtige reinigingsproducten – van top tot teen intensief gereinigd. Speciale sanitair reinigers wanden, vloeren, deuren, sifon, wasbak, douches en kitnaden worden vernieuwd.

Reinigingsmethode

Bij een dieptereinigingen wordt de keuken volledig gereinigd met een reinigingsproduct. Vloeren, tegelwanden, keukenapparatuur, keukenmeubilair en afzuigkappen worden over het algemeen meegenomen met de dieptereiniging. Indien nodig en mogelijk vervangen wij de kit en demonteren wij het keukenapparatuur voor een optimale reiniging. In overleg kunnen wij ook uw apparatuur ontkalken en onder andere werkbladen en wasbakken desinfecteren.

De voordelen van een dieptereiniging van uw keuken:

  • Betere werking van de apparatuur, daardoor een lager energieverbruik.
  • Hierdoor geen koolaanslag dat kankerverwekkende stoffen kan bevatten.
  • Bacteriën, schimmels en virussen hebben in een “vuile” keuken een goede kans om gevaarlijke ziekten over te brengen of kunnen zelfs leiden tot voedselvergiftiging.
  • Waar nodig worden kitnaden verwijderd en opnieuw weer aangebracht.

Met deze reiniging voldoet u aan de in de H.A.C.C.P regelgeving voorgeschreven verplichting tot het grondig periodiek reinigen van uw keuken.

Uw keuken wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen (Denk daarbij aan b.v de biologische afbreekbaarheid en de M.A.C waarde).

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn op hygiënisch en technisch gebied vakbekwame specialisten, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze medewerkers in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken en wordt een diepte reiniging minimaal 1 x per jaar aangeraden. 

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? 
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00-17:00
(Telefonisch bereikbaar tot 17:00)

Contactgegevens

Venkelbaan 23, 2908 KE Capelle aan den IJssel