AFZUIGMOTOR VOOR HORECA AFZUIGINSTALLATIES

Afzuigmotor horeca

Onze afzuigkapmotoren zijn te gebruiken met alle soorten afzuigkappen in de horeca. Door middel van een afzuigkap motor kan je op de meest ideale en effectieve manier afkomen van vettige lucht. De afzuigkapmotor hoor je vrijwel niet, dit maakt ze ideaal voor elke soort bedrijf.

Dit geldt voor al onze motoren, ze zijn allemaal voorzien van een geluidsstille werking. U kunt zelf de zuigkracht instellen. Wij kunnen deze motor voor u vervangen, plaatsen en/of onderhouden.

Horeca afzuigmotor

Wij leveren verschillende types horeca afzuigmotoren. Elke ventilator, motor en/of filter wordt eerst getest alvorens deze wordt aangesloten. U kunt de afzuigmotor los bestellen en zelf monteren. Wij raden u aan om dit door een erkende monteur te laten doen. L-Cleaning B.V. beschikt over eigen ervaren monteurs die de afzuigmotor professioneel voor u kunnen installeren.

Complete dienstverlening Horeca

Wij bieden u een complete dienstverlening aan. Wij leveren voor elke situatie een oplossing. Of het nu gaat om het vervangen van een losse horeca afzuigmotor of het plaatsen van een complete horeca afzuiginstallatie, wij zijn de juiste partij!

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd worden in verband met de brandveiligheid. Na betaling van de factuur ontvangt u een certificaat van reiniging als eventueel bewijs voor de brandverzekering.

Afzuigkap
Afzuigkanalen reinigen

Periodieke reiniging kanalen

Eens per jaar professionele reiniging van uw afzuigkanalen door ons vakkundig team. Wij inspecteren tevens uw kanalen om ongewenste defecten te kunnen voorkomen.

Wij bieden een jaarcontract tegen een gereduceerd tarief!

  • Het reinigen van al uw afzuigkanalen
  • Complete reiniging van uw elektrische installatie
  • Algemene controle van uw systeem
  • Plaatsing van elektrische installaties
  • Reinigen van uw afzuigkappen
  • Onderhoud van uw koolstoffilters en zakkenfilters
  • Jaarlijks filteronderhoud

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? 
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00-17:00
(Telefonisch bereikbaar tot 17:00)

Contactgegevens

Venkelbaan 23, 2908 KE Capelle aan den IJssel