PLAATSEN, REINIGEN EN ONDERHOUD

Afzuiginstallatie horeca

Afhankelijk van uw wensen, bespreken wij de mogelijkheden ter plaatse. Wij kunnen uw onderneming voorzien van een nieuwe afzuiginstallatie. Bij het plaatsen van een afzuigsysteem voorzien wij de installatie van een hoogwaardig filter- en ontgeuringsysteem. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de afzuiginstallatie deel uit te laten maken van een warmte terug win systeem. Informeer naar de mogelijkheden.

PLAATSEN, REINIGEN EN ONDERHOUD

Service afzuiginstallaties horeca

Plaatsen afzuiginstallatie horeca

Een afzuiginstallatie zuigt vervuilde lucht af en zorgt daarmee voor een gezond klimaat om in te werken. Wij ontwerpen, bouwen, en installeren alle types afzuiginstallaties. Zowel voor horeca en particulieren. Geen keuken is te klein of groot.

Reinigen afzuiginstallatie horeca

Wij zijn experts op het gebied van reinigen van horeca afzuiginstallaties. Het reinigen van afzuigkanalen is een noodzakelijk kwaad. Het voorkomt brand, gevaarlijke bacteriën en uw verzekering beloont u voor adequaat handelen.

Onderhoud afzuiginstallatie horeca

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen en onderhouden van afzuiginstallaties in de horeca. Wij werken uitsluitend met experts die intern door ons opgeleid zijn en inmiddels al jaren ervaring hebben.

“Leuk bedrijf, goede service zijn zeer vriendelijke mensen.
Leggen alles duidelijk uit. Goede prijskwaliteit verhouding.
Zeker een aanrader!

Precies op tijd op de afspraak. Prima service. Vakkundige mensen. No nonsens"
Samantha van Dongen
Chef
"L-Cleaning bedankt voor alles, het meedenken, fijne communicatie en het reinigen van onze afzuiginstallatie.

Na maanden lang ellende met één van de grotere reinigingsbedrijven, zijn wij heel blij dat we naar jullie zijn overgestapt.
Ching Ching Hui
HR Manager

L-Cleaning staat voor u klaar!

Ons medewerkers hebben een gerichte opleiding gekregen. Hierdoor kunnen zij op efficiënte wijze het schoonste resultaat leveren. Het schoonste resultaat betekent in ons jargon “volledig vetvrij en certificaat waardig”. Waar anderen roepen dat zij certificaten uitreiken, willen wij u een dienst bewijzen, door simpelweg het schoonste resultaat te bieden. Uw verzekering zal u daarna gunstig gezind zijn en uw premie komt niet in gevaar. Ook kunt u bij L-Cleaning terecht puur voor het reinigen van uw motors.

Reinigingscertificaat

Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat de afzuigkanalen en filters jaarlijks geïnspecteerd of gereinigd worden in verband met de brandveiligheid. Na betaling van de factuur ontvangt u een certificaat van reiniging als eventueel bewijs voor de brandverzekering.

Afzuigkap
Afzuigkanalen reinigen

Periodieke reiniging afzuiginstallatie

Eens per jaar professionele reiniging van uw afzuigkanalen door ons vakkundig team. Wij inspecteren tevens uw kanalen om ongewenste defecten te kunnen voorkomen.

Wij bieden een jaarcontract tegen een gereduceerd tarief!

  • Het reinigen van al uw afzuigkanalen
  • Complete reiniging van uw elektrische installatie
  • Algemene controle van uw systeem
  • Plaatsing van elektrische installaties
  • Reinigen van uw afzuigkappen
  • Onderhoud van uw koolstoffilters en zakkenfilters
  • Jaarlijks filteronderhoud

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? 
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 09:00-17:00
(Telefonisch bereikbaar tot 17:00)

Contactgegevens

Venkelbaan 23, 2908 KE Capelle aan den IJssel